Nasza kuchnia to hołd dla lokalnych smaków i tradycji, jednocześnie otwarta na inspiracje ze wszystkich stron świata. Restauracje w Hotelu Belvedere to miejsca, w których tworzymy niezapomniane wspomnienia z kulinarnej podróży.
szalotka, ogórek, piklowane grzyby shimeji, majonez grzybowy, prażynki z kaszy
sałatka ze świeżym ogórkiem oraz rzodkiewką i mango, dressing słodko-kwaśny, grzanka
grzanka po francusku, ser regionalny, natka pietruszki
sos calvados, karmelizowane jabłka, szczypiorek, chałka
wędzony pstrąg, mus z bryndzy i śmietany, marynowane rydze, rzodkiewka
konfitura z żurawiny i gruszki, boczek
burak marynowany, piklowana dynia, dressing śliwkowy, orzechy nerkowca, podpłomyk
kurczak, boczek, sos z kaparów i anchois, grzanka, ser Grana Padano
ser tofu, piklowana dynia, pestki dyni
ravioli, marchew
żeberko wędzone, ziemniaki
biała kiełbasa, puree ziemniaczane, jajko
borowik, jarmuż, ser Grana Padano, oliwa truflowa
kasza pęczak, sos demi glace, piklowana dynia, pestki dyni, ser parmezan, chips z jarmużu
puree ziemniaczane, boczniaki, marchew, seler, cukinia, sos maślany z białym winem i cytryną
kopytka ziemniaczane, krem borowikowy, mini brokuł
ziemniaki pieczone, majonez grzybowy, ser Grana Padano, sos demi glace, mini brokuł
sałata, pomidor, ogórek, konfitura z czerwonej cebuli, ser cheddar, frytki stekowe
sałata, pomidor, cukinia, piklowana cebula, ser haloumi, sos ajvar, frytki z batata
sos demi glace, skwarki z boczku i cebuli, piklowany seler naciowy, ser regionalny
masło z czosnkiem i cytryną, sałatka z brukwi i śweżego ogórka, frytki stekowe
knedle z gruszką, kapusta czerwona z żurawiną, sos z jabłka i majeranku
chrupiąca panierka, ziemniaki w maśle z koperkiem, kapusta zasmażana
gulasz wołowy, kwaśna śmietana, ogórek kiszony, ser regionalny
krem kawowy, sos śliwkowy, ziemia z czekolady, owoce leśne
kruszonka, lody śliwkowe, karmelizowana śliwka
sałatka owocowa, sos owocowy, bita śmietana
lody waniliowe, żel owoce leśne
Zapraszamy
Serdecznie zapraszamy do naszej Restrauracji pod Aniołem.
Alergeny:
Gl - zboża zawierające gluten tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut
J - jaja i produkty pochodne
R - ryby i produkty pochodne
Ml - mleko i produkty pochodne
S - seler i produkty pochodne
OZ - orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
Sj - soja i produkty pochodne
O - orzechy: migdały, orzechy włoskie, laskowe, nerkowca , pekan, pisatcjowe
G - gorczyca i produkty pochodne
Se - sezam i produkty pochodne
SO2 - dwutlenek siarki i siarczycy
Ł - łubin i produkty pochodne
Ml - mięczaki i produkty pochodne
Sk - skorupiaki i produkty pochodne
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez TMS Spartaco Sp. z o.o., Al. Stanów Zjednoczonych 61, 04-028, Warszawa Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .